Aktuelt

Dream Yachts Part III - A Series
Scandinavian Mariner Magazine har i serien Dream Yachts tatt en nærmere kikk på båter som representerer enestående kvalitet, lange håndverkstradisjoner og stort potensiale for hyggelig seilas. Om Faurby Yacht skriver de:

"High up on the list among the top boat builders in the Nordics, you will find Faurby Yachts. […]. Built by hand with that Scandinavian sense of detail, unmatched quality and design, Any Faurby Yacht will take you across oceans and down narrow fjords in confidence and style."
Scandinavian Mariner Magazine: Dream Yachts Part III - A Series.

Faurby 460 - snart i støpeskjeen
Formen er ferdig, og det første eksemplaret av Faurby 460 er snart i produksjon og klar for levering til våren. Faurby 460 er designet med fokus på seilegenskaper, komfort og luksuriøs eleganse. En yacht for liebhabere, som prioriterer seilegenskaper og indivuduell komfort forenet i en klassisk eleganse utover det sedvanlige. En stilfull kombinasjon av luksus og komfort. Alt er utført i en håndverksmessig kvalitet, som kun få andre verft i Europa kan konkurrere med.

Ny Faurby 396 til Vestlandet
Tidlig kommende år skal det leveres en ny Faurby 396E til kunde på Vestlandet, og vi håper at det vil være interesse for å ta denne nærmere i øyensyn.